Train met loopmaatjes voor de Dam tot Damloop!

Wil jij ook eens de sfeer proeven van de Dam tot Damloop?

Voor veel mensen is het lopen van de Dam tot Damloop een veel gekoesterde wens. Ook jij kunt deze bijzondere wedstrijd van Amsterdam naar Zaandam lopen!

Een goede voorbereiding is wel vereist. Je wilt immers fit aan de start verschijnen en op een prettige manier de wedstrijd lopen. Zie je al voor je hoe je wordt aangemoedigd door al die mensen langs de kant en je met een smile op je gezicht de finish haalt?

Als jij je goed wilt voorbereiden op de Dam tot Damloop, dan adviseer ik je om daar goed voor te trainen. Met goed bedoel ik: op een verantwoorde manier. Met een schema dat rustig opbouwt, zodat we vervelende blessures zoveel mogelijk proberen te voorkomen.

Trainen met loopmaatjes is nóg leuker! Vorig jaar zijn veel leden van de loopgroep gezamenlijk naar de Dam tot Damloop gegaan en ze hadden een prachtige dag. Met loopmaatjes trainen voor een wedstrijd kan helpen gemotiveerd te blijven en het is gewoon ook heel gezellig!

Meld je nu aan bij mijn loopgroep en begin ook met trainen voor de Dam tot Damloop! Tot 1 mei heb ik een speciale actie: je krijgt het trainingsschema ter waarde van € 60 helemaal gratis als je je vóór 1 mei a.s. aanmeldt bij mijn loopgroep. Kijk voor meer informatie ook op mijn pagina over de Dam tot Damloop of die van de loopgroep.

Hopelijk tot gauw! 🙂

Trainen met loopmaatjes
Klaar voor een gezellige training!
×

Hallo!

Leuk dat je contact met me opneemt!

Klik op mijn naam hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?