60 van Texel

Start je voorbereiding met een trainingsschema op maat.

Op 24 maart 2024 vindt weer de Zestig van Texel plaats, de tweejaarlijkse ultraloop op het mooie eiland Texel. Deze afstand van 60 km vraagt om een gedegen voorbereiding, en dat geldt ook voor het gevarieerde terrein. Het is een prachtig parcours, door de dorpjes en over de dijken, maar de trajecten door de duinen en over het strand kosten echt extra energie.

Kies niet voor goedbedoelde tips van meer ervaren lopers of het gebruiken van een algemeen trainingsschema. Wat voor de een werkt, werkt niet voor de ander, en het kan je zelfs flink opbreken. En je wilt na zoveel training wel met succes de finish halen.

Ik ben een hardloopcoach, en ook een enthousiaste ultraloper

Ik liep ruim 100 afstanden vanaf de marathon tot 100 km en 15 keer tussen 100 en 161 km. Op Texel liep ik ook de 60 en twee keer de 120. Ik kan je met mijn ervaring daarom voor de 60 op Texel optimaal voorbereiden.

Met mijn 60 van Texel trainingsprogramma bied ik je:

  • Een training die is gebaseerd op je persoonlijke doel
  • Een persoonlijke intake
  • Je eigen trainingsschema dat wekelijks is bij te stellen
  • Monitoring van het trainingsproces
  • Elke week een contactmoment
  • Mijn Advanced coachingspakket met veel extra’s
  • Ook TrainingPeaks Premium bied ik hierbij inclusief aan: het gebruik van deze website met app, die werkt met je persoonlijke schema in combinatie met je hardloophorloge:

Startdatum 5 november (20 weken) of 3 december (16 weken)

Je hebt de keuze uit twee trainingsschema’s:

  • 20 weken: Startdatum 5 november 2023
  • 16 weken: Startdatum 3 december 2023

Het trainingsschema van 16 weken is bedoeld voor zeer fitte lopers die een hoge trainingsbelasting goed aankunnen. Het schema van 20 weken is in de opbouw geleidelijker. Twijfel je welk schema voor jou het meest geschikt is, dan adviseer ik je hierin graag.

Het uitgangsniveau is dat je over een goede conditie beschikt en een duurloop van minstens 30 km kunt lopen.

Je investering voor een goede voorbereiding

Laat je begeleiden door een ervaren en enthousiaste ultraloper. Ik bied voor de 60 van Texel een speciaal trainingsarrangement. Ik hoop dat je met deze mooie loop – verantwoord – je grenzen verlegd en deze ook met succes uitloopt. Ik bied je mijn arrangement daarom graag met korting aan. Daarmee zijn de kosten hiervoor € 60,- per maand (normaal € 80), en zijn deze verder afhankelijk van je keuze voor 16 of 20 weken.

60 van Texel trainingsarrangement

60 per maand

Op 24 maart 2024 vindt ‘De 60 van Texel’ plaats.

Als enthousiast ultraloper bied ik een
speciaal arrangement met korting
voor wie de 60 van Texel wil lopen.

Startdatum: 5 november of 3 december 2023.

Meer weten?

Neem contact met mij op voor meer informatie of geef je direct op!


×

Hallo!

Leuk dat je contact met me opneemt!

Klik op mijn naam hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?