Leuk dat je hebt besloten om je trainingen te doen met behulp van TrainingPeaks!

Er zijn nog een paar acties die je moet ondernemen:

  1. Maak een gratis account aan bij TrainingPeaks.com. Je hoeft geen Premium-abonnement af te sluiten, maar dat is geheel aan jou. Met het gratis Basic-abonnement kun je ook prima trainen. Als je graag TrainingPeaks Premium wilt, kun je dat zelf afsluiten bij TrainingPeaks of via mij laten lopen voor € 10 per maand. Als je een coachingspakket Basic, Advanced of Pro hebt afgenomen, zit TrainingPeaks Premium al in de maandprijs inbegrepen;
  2. Koppel je TrainingPeaks-account met mijn coachaccount via deze link: https://home.trainingpeaks.com/attachtocoach?sharedKey=KIDSPBVAS4AFK
  3. Koppel Garmin Connect met TrainingPeaks via een pc of laptop. Dat kun je in TrainingPeaks doen bij “Settings” -> “Apps & Devices” -> “Add new connection”. Kies dan voor Garmin en log in met je inloggegevens van Garmin. Daarna is het klaar. Je krijgt de vraag of je jouw historie uit Garmin ook wilt synchroniseren. Ik adviseer je wel om dat te doen, want deze actie kun je maar één keer uitvoeren;
  4. Voor de Apple Watch vind je de instructie om te koppelen aan TrainingPeaks op deze pagina.
  5. Als ik zie dat je bent gekoppeld aan mijn coachaccount, zet ik het trainingsschema of losse workouts klaar in jouw TrainingPeaks-omgeving;
  6. Wanneer er een training gepland staat, loop je naar buiten, kies je op je Garmin voor hardlopen. Dan krijg je de vraag of je de workout wilt doen. Bevestig dat en begin met je workout. Je horloge zal piepen als er een volgende stap in je training aan komt. Met de Apple Watch kies je voor Workout en selecteer je de training.

Mocht je ergens hulp bij nodig hebben of vragen, neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag verder.

×

Hallo!

Leuk dat je contact met me opneemt!

Klik op mijn naam hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?