Run Ultra Festival

???? Heb je ooit meegedaan aan een tijdswedstrijd? Geen afstand, maar een uitdaging om een bepaalde tijd vol te houden!

Ik vind het altijd even wennen, want het maakt niet uit hoe snel of langzaam je rent. De wedstrijd eindigt pas na een vastgestelde tijd. De winnaar is degene die de meeste kilometers heeft afgelegd. Het parcours is meestal kort, soms zelfs op een atletiekbaan van 400 meter.

Je kunt je op een tijdswedstrijd voorbereiden door je trainingen te plannen op basis van tijd, niet afstand. Denk aan “2 uur hardlopen” in plaats van “20 km rennen.”

Afgelopen weekend heeft Barbara Zemering de eerste plaats behaald bij de vrouwen tijdens de Zes uur van de Haarlemmermeer. Ik begeleid haar al sinds 2019 met trainingsschema’s. Eerder dit jaar werd ze derde bij een 12-uurs wedstrijd in Sittard.

Op 8 juli doen Barbara en ik mee aan het Ultrafestival in Amersfoort. Ik ben ook een van de sponsoren van het evenement. We nemen deel aan de 24-uurswedstrijd, maar je kunt ook kiezen voor 1 uur, 6 uur of 12 uur. Het parcours is ongeveer 1,85 km lang.

Heb je zin om een van deze tijdsduren te ervaren? Schrijf je snel in! Meer informatie vind je op https://www.run033.nl/run-ultra-festival.

Als je nog niet klaar bent voor de lange afstanden, kun je altijd gaan voor 1 uur. Of laat me je helpen met een schema voor je volgende wedstrijd. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

×

Hallo!

Leuk dat je contact met me opneemt!

Klik op mijn naam hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?