Barbara Zemering als 3e vrouw gefinisht tijdens de 12 uur van Sittard

Barbara Zemering is derde geworden bij de vrouwen tijdens de 24hrs Sittard die op 18 en 19 maart jongstleden plaats vond. Dit is een ultraloop op een vlakke route van 2029 meter. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende onderdelen: 24, 12, 6, 3 of 1 uur.

Ik begeleid Barbara al sinds 2019 naar ultramarathons. Afgelopen weekend liep ze mee in de 12 uurs-race en werd ze 3e bij de vrouwen.

Barbara: “Het werd gehouden op de Tom Dumoulin bike park. Het evenement was zeer goed geregeld er hing een fijne sfeer en een lekker muziekje wat ik wel fijn vond tijdens m’n rondjes.

De start was om 21:00 uur s avonds dus we liepen in de nacht. Het weer was prima en een fijne temperatuur. Beter dan vorige week met de sneeuw. De laatste paar uur was er veel regen, maar daar had ik geen last van, het stoorde me niet. De eerste 60 km gingen best goed, maar daarna werd ik erg misselijk. Daar heb ik nooit last van gehad. Ook kreeg ik kramp in m’n benen. Toen heb ik even pauze gehouden om wat te herstellen. Uitstappen is dan heel makkelijk. Maar ik heb mezelf streng toegesproken en ben weer doorgegaan. ???? Als je weer op gang bent, gaat het wel weer en ben je blij dat je hebt doorgezet. Ondanks deze dip ben ik 3e dame geworden ????. Dat had ik totaal niet verwacht, want er stonden sterke dames aan de start.

Barbara’s verhaal laat zien dat het niet altijd makkelijk is om je grenzen te verleggen, maar dat het wel de moeite waard is. Doorzettingsvermogen en discipline zijn belangrijke eigenschappen die je nodig hebt om je doelen te bereiken. En als je eenmaal de finishlijn over bent, voel je een enorme voldoening en trots op jezelf.

Dus waar wacht je nog op? Neem vrijblijvend contact op met me om jezelf uit te dagen en je grenzen te verleggen op hardloopgebied. Wie weet sta jij straks ook aan de start van een ultraloop en behaal je een persoonlijke overwinning die je nooit meer zult vergeten.

×

Hallo!

Leuk dat je contact met me opneemt!

Klik op mijn naam hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?