Start nu je training voor de Zestig van Texel

Op 24 maart 2024 is er weer deze mooie ultraloop, de Zestig van Texel. Met een prachtig parcours, door de dorpjes, over dijken, maar ook door de duinen en over het strand, en dat kost op een traject van 60 km veel energie.

Pak je voorbereiding goed aan

Kies niet voor goedbedoelde algemene schema’s. Omdat iedereen anders is, heb je met maatwerk echt meer kans op succes en minder kans op blessures.

Ik ben hardloopcoach maar ook een fanatieke ultraloper. Ik liep ruim 100 afstanden tot 100 km en 14 keer tot 161 km. Op Texel liep ik ook de 60 en twee keer de 120. Ik kan je met mijn ervaring daarom voor de 60 op Texel een optimale voorbereiding geven.

Voor de 60 van Texel bied ik een speciaal trainingsprogramma, met veel extra’s. Zoals het monitoren van je vooruitgang en je persoonlijke trainingsschema kunnen zien op je hardloophorloge.

Meer weten? Neem dan contact met mij op.

×

Hallo!

Leuk dat je contact met me opneemt!

Klik op mijn naam hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?