5 km voor beginners

TrainingPeaks Hardloopschema 5 km voor beginners

Je hebt de mogelijkheid om bij mij een hardloopschema van 10 weken te volgen. Volg je het schema, dan train je 3 keer per week. Uiteraard gaan we het heel rustig opbouwen met minuutjes hardlopen, waarna je even mag wandelen. Naarmate de weken vorderen, zullen de blokjes hardlopen steeds wat langer worden.

Het schema bied ik aan via TrainingPeaks. Dat is een website met een app waar ik trainingsschema’s in maak en de trainingen die je hebt gedaan terug kan zien. Bij de trainingen geef ik je tips over voeding, uitrusting, trainen en andere onderwerpen die nuttig kunnen zijn voor beginnende hardlopers. In TrainingPeaks kun je invullen hoe de training ging en eventuele vragen stellen aan mij.

De trainingen die ik in TrainingPeaks maak kun je eenvoudig starten op je Garmin sporthorloge of Apple Watch. Wel zo makkelijk, dan hoef je niet steeds zo op de tijd te letten tijdens je hardlooptraining. Na je training kun je in TrainingPeaks zien hoe je het hebt gedaan. Je kunt de training ook overschrijven en/of als workout op een ander merk sporthorloge invoeren.

Horloge workout training

Je kunt dit trainingsschema 5 km voor beginners natuurlijk combineren met deelname aan een Start2Run-groep. Dan train je een of twee keer met de Start2Run-groep en de andere training(en) doe je zelfstandig of met een loopmaatje.

Start2Run-groep 5 km

HARDLOOPSCHEMA 5KM

60

Hardloopschema 10 weken

Drie keer trainen per week
Na 10 weken kun je 5km hardlopen
Inclusief TrainingsPeaks Premium
Monitoring trainingsproces
Wekelijks feedback
Elke 2 weken evaluatie en overleg

×

Hallo!

Leuk dat je contact met me opneemt!

Klik op mijn naam hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?