Eline Gerritse 2e plaats Bear Trail 58 km!

Gisteren liep Eline de Bear Trail 58 km en eindigde op de 2e plaats op het podium. Wat een prachtig resultaat, gefeliciteerd Eline!

De afgelopen maanden heb ik Eline begeleid naar een ultratrail. In die periode hebben we fijn samengewerkt. Ik had een trainingsschema gemaakt waarin we begonnen met het leggen van een goede basis. Langzamerhand richtten we ons steeds meer op trainingen die gericht waren op de wedstrijd. In de tussentijd hebben we het schema diverse malen aangepast, als dat nodig was.

Als jij ook behoefte hebt aan een trainingsschema en begeleiding om een mooie sportprestatie te behalen, neem dan vrijblijvend contact met me op.

×

Hallo!

Leuk dat je contact met me opneemt!

Klik op mijn naam hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?