1 januari 2022: start looptrainingen!

Met ingang van 1 januari 2022 ga ik nieuwe loopgroepen starten in Purmerend. Uiteraard houd ik rekening met de coronamaatregelen. Op dit moment mogen ’s avonds 4 personen + 1 trainer gezamenlijk trainen, overdag is die limiet er niet.

Waarom zou je bij mij komen trainen? Nou, omdat ik al vele jaren (gediplomeerd) looptrainer ben en sinds kort ook trailrunning trainer. Ik kan je helpen om je looptechniek te verbeteren. Hardlopen is heerlijk, maar kan ook belastend zijn voor je lichaam. Een goede loophouding kan je helpen om de kans op blessures te verminderen.

Het maakt niet uit of je beginner bent of al een gevorderde loper. Iedereen kan op z’n eigen niveau deelnemen. En met andere enthousiastelingen trainen maakt het alleen nog maar leuker! ­čÖé

Kijk hier voor meer informatie. Ben je geïnteresseerd om mee te doen, neem dan contact met me op. Tot gauw!

×

Hallo!

Leuk dat je contact met me opneemt!

Klik op mijn naam hieronder om te chatten via WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?